🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

پرونده ۲۰ روز میباشد که مختومه شده،همسرم دوباره آن را به اجرا گذاشته،چطور ممکن است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۹۶

با سلام
پرونده اجرایی تمکین ما ۲۰ روز هست که مختومه است اما همسرم بازم روی اون اجرا گرفته و با مامور اومده و قاضی هم برا ما صورتجلسه کرد, که زوج اعلام کرد زوجه به منزل نرفت.
چطور, میشه که روی پرونده مختومه اجراییه میگیره و صورتجلسه هم میکنن؟

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقتی حکم قطعی می شود پرونده مختومه شده اما حق درخواست اجرائیه ساقط نمی شود . این جرائیه و صورت جلسه برای این است که زوج احتمالا قصد درخواست تجویز ازدواج مجدد دارد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

باعرض سلام وادب خدمت شما دوست عزیز ممکن است شوهر شما درمتن صورتجلسه حق رجوع به پرونده راداشته است ویااگر تمکین کرده دادگاه حق به جانب شوهرتان راگرفته وشما به منزل نرفتید

شما ملزم به تمکین شده اید و وقتی هرچند پرونده مختومه شود همسرتان می تواند تقاضای اجراییه کند
بهتر است اظهارنامه بفرستید و اعلام کنید حاظر به تمکین هستید والا از حقوقتان محروم می شوید

سوال شما نامفهوم می باشد در صورت تمایل دادنامه را برای اینجانب ارسال نموده تا در خصوص آن بتوان اظهار نظر نمود

بهتر است حضوری به اجرای احکام مدنی مراجعه و پیگیر باشید . سپس نتیجه را اعلام کنید

در واقع پرونده مختومه نشده بلکه رسیدگی به پایان رسیده، با قطعی شدن حکم همسر شما میتونه درخواست صدور اجراییه کنه و صورتجلسه هم میشه

مشاوره‌های حقوقی مرتبط