🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

پزشکی قانونی بریدگی مرا که به شدت به استخوان رسیده را متلاحمه کارشناسی کرده ایا این کارشناسی صحیح است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۵۷

بنده شصت دست خود را هنگام کار بریده ام و عمل جراحی انجام دادم که تاندون و عصب و استخوان را بریده ام و ترمیم شد و استخوام تحت تعبیه پین قرار گرفت ولی الان محدودیت حرکتی بند دوم را دارم پزشکی قانونی بریدگی مرا که به شدت به استخوان رسیده را متلاحمه کارشناسی کرده ایا این کارشناسی صحیح است؟
البته بندی جدا از بریدگی متلاحمه با عنوان شکستگی نیز مطرح کرده است

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
اگر جراحت به استخوان اسیب رسانده باشد انرا هاشمه گویند و ده درصد دیه تعلق میگیرد و چون در انگشت شست میباشد ۱درصد به شما تعلق میگیرد از بابت شکستگی هم ۲درصد و مجموعا ۳ درصد دیه تعلق میگیرد
اما چون در محل کار بوده میتوانید نقص عضوی یا ارکارافتاده جزیی رو مطالبه کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

سلام. طلق قانون متلاحمه به جراحتی گفته میشه، که موجب بریدگی عمیق خواهد شد. ولی به پوست نازک روی استخوان نمیرسه. با توجه به توضیحات شما، نظر پزشکی قانونی درست میباشد. سه صدم دیه کامل، احتساب میشه براش که میشه ۸/۱۰۰/۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط