🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

پزشک قانونی میتواند تشخیص دهد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۸۲۴

با سلام و خسته نباشید
من ۶ سال پیش با یه دختر آشنا شدم بعد جدا شدیم با یه نفر ۲ سال بودن میخواستن ازدواج کنن بعد ۲ سال برگشت گفت من ارتجاعیم و رابطه داشتیم الان میگه مامانم میخواد منو ببره پزشک قانونی ولی من گفتم با قبلیه رابطه داشتم میخواستم ببینم پزشک قانونی بکارت ارتجاعی و معلوم میکنه یا نه

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اصولا پارگی پرده بکارت از نوع ارتجاعی نیز توسط پزشکی قانونی مشخص خواهد شد

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

توسط پزشکی قانونی مشخص میشود

با سلام
نوع بکارت توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص هست و اگر دخولی انجام شده باشد تا ۷۲ ساعت قابل تشخیص خواهد بود که شخص فاعل چه کسی بوده است .اما بعد از دوماه صرفا ازاله بکارت قابل تشخیص خواهد بود

با سلام
بله کارشناسان پزشک قانونی زمان زوال پرده ی بکارت را می توانند تشخیص دهد

پرده بکارت در شکل ها و انواع مختلفی وجود دارد. در برخی از موارد پرده پس از رابطه جنسی فرد هیچ خونریزی از خود برجای نمی گذارند و حتی پاره نمی شود. این موارد می‌توانند نشانه‌هایی از پرده بکارت نوع ارتجاعی باشد.
به پرده بکارتی که انعطاف پذیر است و قابلیت ارتجاع دارد پرده بکارت ارتجاعی گفته میشود. لذا نوع پرده بکارت قابل تشخیص

با سلام
پزشک قانونی قادر به تشخیص امر میباشد

سلام . پارگی پرده بکارت حتی از نوع ارتجاعی توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص است

مشاوره‌های حقوقی مرتبط