🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

پسرش من را به جرم خفت گیری محکوم کرده، نتیجه این پرونده چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۱۱

من برای یه خانم مسن خرید کردم به مدت یک سال و نیم و به خانش رفت و امد داشتم چون ان خانم معلول بود بیشتر از پول کرایه بهم مبلغ میداد الان پسرش من به جرم خفت گیری محکوم کرده و من تا الان هیچ سابقه کیفری ندارم حکم حقوقی این پرونده چیست

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خفت گیری تعریف قانونی دارد که درفرض سوال عتاصر آن‌وجود ندارد لذا باشهادت مادر مسن شاکی ، تیرئه خواهید شد

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

شاکی باید ادعای و اتهام خود را ثابت کند. اگر شکایتش مستند به دلایل محکمه پسند نباشد محکوم نمی شوید

موضوعی که مطرح کرده اید حقوقی نیست بلکه جزائی است و بستگی به مدارکی دارد که برای شکایت خود تقدیم می نمایند . بدون اطلاع و بررسی اسناد و مدارک و تحقیقات انتظامی نمی توان اظهارنظری کرد .

با سلام چنانچه دلیلی برای اثبات این اتهام نداشته باشند محکوم نخواهید شد/

مشاوره‌های حقوقی مرتبط