🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

پس از فک کردن پلاک از طرف من تکلیف اون که ماشین را دارد؛ چه میشود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۱۸

سلام
بنده خودروی خود را به شخصی فروختم ولی اون برا فک پلاک حاضر نشد و پس از چند ماه متوجه شدم که همون موقع خودرو را فروخته به شخص دیگری الان بنده تمامی مراحل شکایت را انجام دادم حتی حکم توقیف خودرو هم گرفتم ولی از اونی که شکایت کردم طرف ماشین فروخته و منتظر روز دادگاه هستم در این شرایط چه حکمی صادر میشه و اگر حکم بر یک طرفه فک کردن باشه پس از فک کردن پلاک از طرف من برسر اون که ماشین را دارد ولی پلاک دیگر به اسم من نیست چه میشود؟

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با فک پلاک از سوی شما به خریدار پلاک جدید داده خواهد شد

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

در اینصورت پلاک شما فک و پلاک جدیدی بنام ایشان تنظیم خواهد داشت

ایشان پلاک جدیدی باید بگیرید چون این پلاک ازخودرو منفک می گردد

سلام پس از فک پلاک از خودرو دارنده باید اقدام به طرح دعوای الزام به تنظیم سند نماید

باسلام بعداز فک پلاک یک طرفه اگر وکالت داشته باشد میتواند با مراجعه به تعویض پلاک درخواست پلاک نماید

پلا‌ک شما فک و پلاک جدیدی تنظیم میشود

بلاک شما فک و شماره جدیدی بنام ایشان دلده میشه

مشاوره‌های حقوقی مرتبط