🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

پس از مراجعه به دادگاه متوجه شدیم اموال یا حساب بانکی به اسم شرکت موجود نمیباشد، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۰

چهار سال پیش علیه شرکت بازرگانی خصوصی اقامه دعوی ( تامین دلیل خسارت افت ماشین ) کردیم توسط وکیل . در برگه دادخواست شکواییه علیه نام شرکت است نه نام شخص حقیقی(مدیر شرکت). پس از چهار سال کش و قوس، شرکت مذبور توسط رای نهایی دادگاه تجدید نظر محکوم شناخته شده و بایستی مبلغی بعنوان تامین دلیل و غیره به ما پرداخت نماید. پس از مراجعه به قسمت اجرای احکام دادگاه و پس از استعلام متوجه شدیم شرکت منحل گردیده! و اموال یا حساب بانکی به اسم شرکت موجود نمیباشد. وکیل که خودشو کنار کشیده میگه کار من تمامه چون به نتیجه رسیده ! توی دادگاه هم میگن چون منحل شده کاری از دستت بر نمیاد برو دیگم نیا اینجا !!!
یعنی انقدر راحت میشه با ثبت یه شرکت و کلاهبرداری و انجام کار خلاف ، و منحل کردن ان از قانون گریخت ؟!؟

پیشنهاد شما کارشناسان محترم چیست ؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر در زمان فعالیت ارکان شرکت ( مجامع ، مدیر عامل و هیات مدیره ) اوراق قضائی اعم از ابلاغ وقت رسیدگی ، دادنامه قطعی یا اجرائیه به شرکت ابلاغ واقعی شده باشد . مدیران موظف بودند در زمان تصفیه شرکت بمیزان وجه محکوم به ذخیره نگهدارند در غیر اینصورت مسئولیت تضامنی دارند .با رجوع به مدیران تصفیه میتوان مطالبه کرد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط