پس از مراحل مزایده و فروش نرفتن ملک چگونه به مطالبه خودم میرسم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۱,۳۹۵ #81976225

سلام اولا مراحل مزایده ملک بدهکار چند مرحله انجام میشه ؟؟ چون شنیدم تا دوبار مزایده صورت میگیرد؛ اگر فروش نرفت چه اتفاقی میفته؟؟ چون همه حساب های بدهکار خالی و ماشین نداره و تو این مرحله ایشان می تواند دیوان عدالت اداری شکایت کند چون ۶ماه از تاریخ حکم اجرایی گذشته است.

مشاوره حقوقی اجرای احکام
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم فروش ملک در مزایده دوم، طلبکار می‌تواند با مراجعه به اجرای احکام، تقاضای واگذاری ملک به خود را به جای طلبش داشته باشد. دادگاه با بررسی شرایط، در این خصوص تصمیم‌گیری خواهد کرد.

با سلام اولا سعی کنید برای ملکی که در مزایده است خودتان خریداری پیدا کنید یا اگر در توانتان است ملک بیشتر از محکوم به می‌باشد خودتان ملک را بردارید و به نام خود بزنید

درود
مزایده طی دو مرحله صورت می گیرد و اگر ملک به فروش نرسد طلبکار می تواند مالک گشته ولی ما به تفاوت قیمت را باید بپردازد

اگر مجدد به فروش نرفت طلبکار می تواند مال را به عنوان طلب بردارد ‌

اگر یا دو بار مزایده به فزوش نرفت میتواند به عنوان طلب سهم توقیف شده از ملک را بردارد.

سلام اگر به فروش نرود طلبکار می تواند به عنوان طلب خود دریافت نماید.

بادرودوسلام تادوبار مزایده انجام می شود.