🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

پس از چند ماه با تهدید و ضرب و شتم همسرش را به خانه پدر فرستاد آیا این خانم میتواند مجددا پیگیر مهریه و نفقه باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۷

با سلام اگر شخصی با لطایف الحیل نوشته ای در پرونده اجرای احکام مهریه طبق حکم قاضی که محکوم به پرداخت مهریه بصورت اقساطی شده بود همسرش را به ازای دیدن دختر خردسالش مجبور به نوشتن متنی از پیش تعیین شده نماید که کلیه حق و حقوق خود را دریافت نموده است و اعتراضی ندارد و در متن نامه از عنوان گذشت یا دریافت مهریه استفاده نشده و پس از چند ماه با تهدید و ضرب و شتم همشرش را به خانه پدر فرستاد آیا این خانم میتواند مجددا پیگیر حق و حقوق قانونی مهریه و نفقه باشد.

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
جخهت اضهارنظر دقیق در این خصوص میبایست متن رضایتی که شما به ایشان داده اید را مطالعه کرد.
بطور کلی در صورتی متن رضایتنامه حاکی از بذل مهریه باشد و نه ابراء آن،امکان مطالبه وجود دارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

اگر در پرونده مهریه اقرار به دریافت کل حق و حقوق کرده اید بعید بنظر میرسد قابل مطالبه باشد هر چند جهت پاسخ به سوال شما متن کامل رضایتنامه حائز اهمیت است و تعهدات احتمالی که در آن آمده باید ملاحظه گردد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط