🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

پلیس اجازه دستگیری دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۷۴۸

ایا پلیس حق داره دختر و پسری که نسبت پسر دایی و دختر عمه دارند را در حال بغل کردن دستگیر کند؟

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورتی که درملا عام ویابه شکل هنجارشکنی باشد می تواند

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

بسمه تعالی : در موارد مطروحه خدمت شسما عرض کنم نظر به دو مطلب پلیس میتواند.
۱) فعل حرام یا فعلی که جرم باشد و یا تجاهر به فسق یا فعل حرام یا رفتار مجرمانه
۲) (بند یک) در انظار عمومی یا اماکن عمومی .
لذا درتمامی موارد فوق الذکر پلیس و ظابطان دادگستری و مدعی العموم میتوانند اعلام جرم کرده و مجرم را( با رعایت حقوق شهروندی ) دستگیر نماید
از لطایف کلام برادر عزیز در حکومت اسلامی و اسلام تعاریف خوبی نسبت به غیرت و ناموس و تعصب بر خانواده شده تقاضا دارممطالعه بفرمایید .

با سلام اجازه دستگیری دارند

با سلام
اولا پلیس یا هر مرجع دیگیری ، اطلاع از موضوع ندارد که این دو آقا و خانم ، خواهر و برادرند ، فامیل و آشنا هستند یا نامحرم و غریبه اند لذا در ضورت مشاهده برخورد قانونی میشود
و ثانیا نیز هر چند که طرفین فامیل ( پسر دایی و دختر عمه ) باشند اما خب پسر دایی و دختر عمه نیز با هم نامحرم میباشند و قابل پیگیری میباشد .

در جرایم مشهود ضابطین حق تفتیش و در صورت لزوم دستگیری دارند

سلام
بله چون از نظر شرعی نامحرم هستند و مرتکب جرم شدند

از آنجا که شرعا محرم محسوب نمی شوند، در صورتی که در منظر عموم باشد، می تواند دستگیر کند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط