🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

پوشاندن سقف حیاط خلوت بدون رضایت همسایگان چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۸,۱۴۴

در آپارتمان من یک حیاط خلوت 11 متری وجود دارد که برای ورود به آن باید از اتاق خواب گذشت این حیاط مشاع برای دیگر ساکنین قابل دسترس نیست و برای ورود به آن باید از واحد من بگذرند .حیاط خلوت مذکور دائمآ براثر فضولات پرندگان و باد و باران کثیف میشود و جهت برطرف شدن این مشکل سقف آن را با ایرانیت پوشانده ام با توجه به اینکه هیچکدام از همسایه های این مجتمع و مجتمع کناری با این کار مشکلی نداشتند اینکار انجام شده الان یک همسایه هست که ملک شخصی داره و حیاط خلوت من دیوار به دیوار حیاط ایشان است و هیچ مزاحمتی برای ایشان ندارد اقدام به شکایت کرده ایا این امر امکان دارد که ایشان بتوانند برای برداشتن سقف کاری بکنند؟ با توجه به این بند آیین نامه شهرداری

نورگیری که پایین ساختمان و معمولا بصورت حیاط خلوت است ، زمانی که در اختیاز یکی از واحدها قرار گرفته باشد اگر تا ارتفاع واحد مورد نظر با سقف کاذب پوشانده شود از این لحاظ که مزاحمتی برای سایر واحدها ایجاد نمیکند ، منع قانونی ندارد.

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به اینکه حیاط خلوت جزء مشاعات می‌باشد جهت هرگونه اقدامی بایستی رضایت محضری سایر ساکنین همان مجتمع اخذ گردد

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان

با سلام ،شاکی مالکیتی در آن قسمت ندارد و راه به جایی نمی‌برد

باسلام
شکایت ایشان بی اثرخواهدبود

بله شکایت ایشان به استناد با این آئین نامه نتیجه ای در بر نخواهد داشت و در صورتیکه کارشناس دادگستری نیز رویت کند نظرشان همین خواهد بود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط