🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

پیام دادان در دایرکت اینستاگرام رابطه نامشروع است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶,۰۹۴

سلام من ده روز پیش با یه خانومی تو اینستا آشنا شدم که البته اول ایشون پیام دادن که من فلان شخص هستم چندین سال پیش با این خانوم در ارتباط بودم اون موقع هم متاهل بودن تا اینکه بعد شش سال بعد بنده رو تو اینستا پیدا کرد خودشو کامل معرفی کرد. تا هفت هشت روز باهم تو دایرکت صحبت میکردیم بدون هیچ گونه حرف جنسی یا نا مربوطی هیچ گونه عکس مستهجن یا فیلمی رد وبدل نشد فقط عکس دختر ک٣وچیکشو نشونم داد خواستم تاکید میکنم فقط صحبت معمولی کمی هم از مشکلات زندگیش با همسرش میگفت حالا من چندتا سوال دارم؟؟؟1_ آیا این عمل من جرم محسوب میشود؟؟؟ 2_ آیا رابطه ی نامشروع انجام دادم؟؟؟ 3__ اگه همسرشون شکایت کنن میتونن آدرس محل زندگیم و موبایل و مشخصات منو پیدا کنن؟؟؟ ممنون

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر صرف حرف زدن و دردو دل رابطه نامشروع محسوب نخواهد شد و شکایت ایشان به دلیل نداشتن مدرک محکمه پسند قرار منع تعقیب صادر خواهد شد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط