پیام دادن به زن شوهردار در اینستاگرام و فضای مجازی چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۰۹۶

من سوالمو چندین بار پرسیدم ولی جواب ندادید خواهشا جواب بدید گفتم که تو سال 89 با یه خانوم شوهر حضوری و تلفنی دوست بودم از این قضیه شش سال گذشت تو اینستا منو پیدا کرد چند روزی باهم تو اینستاگرام در ارتباط بودیم از گذشته که باهم بیرون میرفتیم خرید میرفتیم صحبت میکرد من پرسیدم که وقتی خود اون شخص به ارتباط ما تو گذشته اشاره کرده رابطه نامشروع هست یا نه گفتید موارد ذکر شده رابطه نامشروع محسوب نمیشه و پیامک مدرک محکمه پسندی برای رابطه نامشروع به تنهایی محسوب نمیشه خواهشا بگید چه مواردی رابطه نامشروع حسوب میشه؟؟؟؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کاربر گرامی در این قسمت فرصت کافی برای توضیح این موارد وجود ندارد و برای اطلاعات بیشتر باید به سایت یاسا به قسمت رابطه نامشروع مراجعه کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط