🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

پیام ها رو میتونه برعلیه من استفاده کنه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۰۵۶

سلام.
ببخشید بعد از سه سال مقاومت بالاخره شوهرم وقتی نتونست منو مجبور به طلاق توافقی کنه خودش درخواست طلاق رو مطرح کرد. در اوایل عقد تنها دوبار با هم رابطه داشتیم چون پرده بکارت از نوع ارتجاعی بوده ازاله بکارت اتفاق نیفتاده. منم قبلا طی پیام هایی بهش گفته بودم سالم موندم و برگه سلامت هم دارم. الان برای اینکه مهریمو نصف کنه ازم میخاست برگه سلامتو بدم بهش منم بهش شک کردم برا چی میخاد.ندادم.الان که تقاضای طلاق داده ادعا کرده من باکرم.با این حال خیلی از وکلا میگن مهم داشتن رابطست. و پزشکی قانونی تشخیص میدهد،،،الان جلسه ی رسیدگی گذاشتن میخاستم بدونم پیام ها رو میتونه برعلیه من استفاده کنه؟ قبلا هم جلسه ی تمکین داشتیم و درحضور قاضی گفته بود خانمم تمکین خاص داشته وح کم تمکین خاص برام صادر شده؟تکلیف چی میشه؟چیکارکنم نتونه حقمو ضایع کنه؟ ممنون

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

همینکه شما باکره مونده اید هم بنفع شماست برای ازدواج مجدد ولی مهریه نصف به شما تعلق میگیرد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

باسلام ووقت بخیر

ارتباط شما توسط بزشکی قانونی قابل تشخیص می باشدولی قانون ملاک مهریه را باکره بودن شمامیداند که درصورت طلاق منوط به دریافت نیمی از مهریه می باشد .

سلام
چیزی که در این خصوص ملاک عمل قرار می‌گیرد بکارت شما می باشد نه صرف رابطه داشتن
در صورتی که رابطه میان شما و همسرتان صورت گرفته اما کماکان شما باکره می باشید مستحق دریافت نصف مهریه خواهید بود.

اینکه شما با کره طلاق بگیرید که به نفع شماست و پیشنهاد بنده به شما این است که به همین صورت طلاق بگیرید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط