🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

پیدا کردن مادر و پدر واقعی به چه صورت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۴,۶۳۲

سلام.من چند ساله که از اینکه پرورشگاهی بودم با خبرم ولی مادر و پدرم فکر میکنن من خبر ندارم. من از پرورشگاهی بودنم مطمئنم و چند بار از زبون دیگران شنیدم و حتی یکبار در صحبت های مادر و پدرم متوجه این قضیه شدم. من ۱۷ سالمه و واقعا دارم تو این خانواده اذیت میشم من تک فرزندم و با من از همون بچگی رفتار بدی داشتن و خانواده ای شدیدا مذهبی هستن و هیچ وقت تفریح و شادی در خانواده ی ما نبود پدر و مادرم نمیتونن از پس خرج های زندگی به خوبی بر بیان و بنظرم وضع مالیشون با ۱۷ ساله پیش خیلی فرق داره. سنشون هم بالاس و منو خیلی عذاب میدن و از بچگی همیشه کتک میزدن و ناسزا بهم میگفتن. من میخواستم بدونم با این وضعیت من میتونم چیکار کنم؟؟؟چجوری خانواده ی خودمو پیدا کنم؟باید به کجا رجوع کنم؟ با این همه اذیت و آزار آیا میتونم از این خانواده جدا بشم یا حداقل به حق و حقوقم رسیدگی بشه؟؟؟ لطفا کمکم کنید خیلی ممنون

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای حق و حقوق و ازار میتوانید شکایت کرده و حق خودرا گرفتع

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

شما می توانید برای گرفتن نفقه  خود شکایت کنید و یا اگر آزار و اذیت شده اید هم شکایت کنید. و برای رسیدن به حقوق خود می توانید قانونی اقدام کنیدموید باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط