🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

پیش روی از ملک مجاور با رعایت فاصله 4 متر چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۱,۳۱۷

سلام
زمین دو کله ای رو خریدم که 10 متر عرض و 25 متر طول دارد سمت راست زمینم،زمین خالی و سمت چپ زمینم منزل مسکونی می باشد، پروانه ساختمانی بصورت زیرزمین، همکف و طبقه اول هست، اما بنده نخواستم زیرزمین داشته باشم نتیجتاً پیلوت و طبقه اول زدیم.
پروانه 60 درصد سطح اشغال رو مجاز میدونه یعنی 150 متر،، اما ما 170 رو زیربنا کردیم و جریمه اضافه بنا رو پرداخت میکنیم.
ما با رعایت فاصله 4 متر از همسایه سمت چپ اقدام به ایجاد بالکن به طول 1.5 متر کردیم، و در سمت راست زمین هم به طول 1 متر بیش ملک سمت چپ پیش روی کردیم،، که گویا طبق آیین نامه های شهرداری که مهندس طراح من بهم داد ایرادی نداره.(به همسایه سمت چپ مربوط نمیشه).
حال صاحب ملک سمت چپ رفتن و شکایت کردن که نباید بالکن بزنیم،،، راهنمایی بفرمایید لطفا.
اگر نیاز باشد نقشه های معماری رو هم براتون ارسال میکنم.
با تشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کاربر گرامی در این سامانه سوالات حقوقی فقط پاسخ داده میشود نه سوالات مربوط به ملک و شهرداری و ..... لذا در کل خدمت شما عرض کنم که ایجاد بالکن به همسایه ارتباطی ندارد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط