پیگیری آنلاین درخواست اعمال ماده ۷۹ در دیوان عدالت اداری

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۴ #89202418

درود، درخواست اعمال ماده ۷۹ را در دبیرخانه قسمت مربوطه به صورت حضوری ثبت و رسید دریافت نمودیم. آیا امکان پیگیری آنلاین درخواست با توجه به در اختیار داشتن رسید ثبت از دبیرخانه وجود دارد؟ زیرا در شهرستان ساکن هستم و برای یک سوال ساده نمی‌تونم برم تا تهران و برگردم. اصلا تمهیداتی برای این موضوع صورت گرفته؟ اگر بله روش استعلام درخواست اعمال ماده ۷۹ به چه صورتیست؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام برای اطلاع رسانی از پرونده میتوانید از طریق سایت عدل ایران اقدام نمایید

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که می‌توانید از سامانه عدل ایران پیگیری نمایید.

سلام ازطریق سامانه عدل ایران پیگیری نمایید

با سلام
تمامی مکاتبات و اطلاع از روند کاری پرونده و نظایر ان صرفا از طریق سامانه ثنا ( عدل ایران ) قابل اجرا میباشد

بادرود
از طریقف عدل ایران امکان پیگیری است