🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

پیگیری عقب نشینی چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۴۴

با سلام
جنب کوچه با طول ۵۰ متر وعرض ۲ متر در حال اقدام به ساختمان سازی بوده که سال های قبل در پرونده عقب نشینی داشته و در حین ساخت و ساز به شهرداری گنبد کاووس گذارش شد ولی عملی صورت نگرفت و گاهی در روزهای تعطیل رسمی و غیره اقدام به ادامه عملیات ساخت و ساز مینمایند و بدون توجه به قوانین با این که چندین خانوار در مسیر کوچه مذکور ساکن میباشند و در مواقع ضروری امکان تردد ماشین آمبولانس و آتش نشانی وجود ندارد و عوامل شهر داری پیگیری نمینماید // نقشه کوچه هم از نقشه شهرداری عوض شده و پرونده ساختمان در دست ساخت هم دست کاری شده و همکاری هایی از طرف عوامل شهرداری با صاحب ساختمان صورت گرفته // گفته شد که در کمیسیون ماده ۵ قرار داده میشود ولی پرونده قرار داده نشده است راه های پیگیری و یا قوانین دقیق کوچه چه میباشد
لطفا راهنمایی کنین
با تشکر

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، این مسائل در صلاحیت کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری است، لذا چنانچه شهرداری اقدامی نمی‌نماید، میتوانید از طریق دیوان عدالت مراتب شکایت خود را اعلام کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

رسیدگی و برخورد با این موضوع فقط در صلاحیت شهرداری بوده و در صورت عدم اعتنای شهرداری میتوانید از طریق نهادهای نظازتی تقاضای پیگیری نمائید .

درود
تخلفات ساخت و ساز در صلاحیت کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری می باشد.

وظیفه شهرداری است که با متخلف برخورد و از ساخت و ساخت جلوگیری نموده و توقف عملیات ساخت کرده وبه ماده صد گزارش نماید

سلام
شهرداری باید از متخلف در کمیسیون ماده ۱۰۰ شکایت کند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط