🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

پیگیری کنم از بیت المال پرداخت میشه یا خود متهم باید دوباره پرداخت کنه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۰

سال ۸۰ یک سوم دیه کامل برام ثبت شده
سال ۱۴۰۱ میخام پیگیری کنم ،از کجا باید شروع کنم ،رفتن به اون شعبه سال ۱۳۸۰ کافیه یا باید به پلیس +۱۰ باید درخواست بنویسم؟خواهش میکتم راهنمایی کنین
سال ۸۰ قرار بود از بیت المال پرداخت بشه الان هم پیگیری کنم از بیت المال پرداخت میشه یا خود متهم باید دوباره پرداخت کنه در صورت وجود شرایطش؟
اگر فرضا متهم درخواست اعسار داد چه کنم تا دیه من بعد ۲۰ سال تقسیط نشه؟
بعد ۲۰ سال چه کنم که به راحتی مبلغ دیه به دستم برسه شماروبخدا کامل جواب بفرمایین ممنونم از همتون

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام سوال شما مبهم است حکم ب محکومیت شخص صادر شده است یا بیت المال چنانچه در مرحله اجرا بیت المال مکبف ب پرداخت شده است میتوانید ب اجرای احکام مراجعه نمایید البته در فرضی ک‌پرونده ب دلیل گذشت ۲۰ سال از بین نرفته باشد در اینصورت باید نسبت ب تشکیل بدل پرونده و اقدامات اجرایی مجددا اقدام کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام و وقت بخیر.
به شعبه دادگاه بدوی مراجعه کنید درخواست صدور اجرائیه نسبت به دیه بکنید،بعد به اجرای احکام دادسرا فرستاده میشه و به نرخ روز پرداخت،یعنی دیه سال ۱۴۰۱ پرداخت میشه.طرف مقابل میتونه دادخواست اعسار تقدیم کنه که تصمیمگیری با دادگاه هست و قابل پیشبینی نیست.
موفق باشید

باسلام ابتدا برین همون شعبه که رای صادر کرده ، وقتی حکم صادر شده که بیت المال پرداخت کنه اون دادگاه چطور تغییرش میده
و اگه متهم درخواست اعسارش قبول بشه بله قسطی میشه ولی در اینجا شما میگین بیت المال مسئول پرداخت

اگر اعسار مخاطب شما پذیرفته شود تقسیط می گردد.

ابتدا از مرجع قضایی که حکم را صادر نمود بایستی پیگیری کنید

متهم در صورت نداشتن توانایی مالی در پرداخت می تواند اعسار دهد و در صورت پذیرش اعسار بدهی ایشان تقسیط می گردد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط