🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چجوری به دستگیری راننده اقدام کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۶۰

باسلام
بنده چند روز پیش با یه وانت پیکان که خیلی داغون بود تصادف کردم و شکایت کردم و شماره پلاک را ینفر برداشته.که هنگام رجوع پلیس ۱۱۰ به منطقه اهالی شهادت دادن که خودرو با تصادف و برخورد به ایشان با شماره پلاک ... پا به فرار گذاشته. بنده چجوری به دستگیری راننده اقدام کنم و اینکه آیا شهادت اهالی محل کافی هست که هنگام صورت جلسه پلیس۱۱۰ شهادت دادند یا اینکه باز هم از من شهود میخواهد قاضی.
ممنون میشم از راهنماییتون

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با استناد به گزارش پلیس و شهادت شهود می توانید شکایت کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

درود
با مدارکی که دارید از صاحب پلاک شکایت کنید.

با سلام .به استناد گزارش کلانتری و شهادت شهود طرح دعوی کنید شهودین جهت اثبات ادعا شهودین میبایست جهت ادای شهادت حضور پیدا کنن

گزارش پلیس بعلاوه شهادت شهود که در محل بودند و یکسری مدارک مانند مدارک تعمیر ماشین و قبض پارکینگ و امثالهم همش باهم اماده کنید و از صاحب پلاک شکایت کنید

سلام
گزارش کلانتری و شهادت شهود کفایت میکند

بله شما به استناد گزارش مامور کلانتری و همچنین شهادت شهود نسبت به طرح دعوی علیه صاحب پلاک اقدام کنید

اگر با پلیس در هنگان تصادف تماس گرفته اید و گزارش نوشته شده است با همان گزارش در غیر این صورت با رجوع به کلانتری در به همراه داشتن استشهادیه شکایت خود را طرح نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط