🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چجوری میتونم المثنی کارت موتور و برگ سبز رو بگیرم وقتی جفتش گم شده؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۴

سلام چند سال پیش بنده گواهینامه نداشتم و پلیس موتورم را توقیف کرد و الان میخوام برم دنبالش ولی کارت موتور و برگه سبزش گم شده فقط کپی از برگ سبز و فاکتور خرید موتور هست چجوری میتونم المثنی کارت موتور و برگ سبز رو بگیرم وقتی جفتش گم شده؟!

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مالک وسیله نقلیه کارت و یا سند سبز خودرو خود را گم کرده باشد برای دریافت سند سبز المثنی یا کارت المثنی باید مدارک ذیل را به همراه داشته و به یکی از مراکز تعویض پلاک مراجعه نماید.
ارائه یک نوبت آگهی درروزنامه کثیرالانتشارمبنی برمفقودی یا سرقت شدن سندمالکیت وگذشت بیش از ۱۰ روزازتاریخ نشرآگهی
- تکمیل فرم اطلاع ازعواقب کشف فسادوعودت آن درصورت یافت شدن
- حضورمالک یانماینده قانونی وی به همراه وسیله نقلیه درمرکزتعویض پلاک
- ارائه برگ عدم خلافی
- ارائه اصل مدرک احرازهویت(شناسنامه جدیدیاکارت ملی)
اگر مالک برای گرفتن کارت یا سند حاضر نمی شود و نماینده قانونی او قصد انجام این کار را دارد باید به هنگام مراجعه وکالتنامه قانونی جهت اخذ خدمات ارائه دهد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط