🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چجوری میتونم خیانت همسرم رو اثبات کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۸۰

چندماهه متوجه ارتباط همسرم با یکی از زنهای فامیل شدم .. هم در واتساپ هم در اینستا و هم تماس تصویری و پیامک و زنگ .. همه ی اینها شک بود تا اینکه پیامک اشتباهی از جانب همسرم ارسال شد واسم و مطمئن شدم .. بقیه میگن گوشیش رو هک کن اما بلد نیستم و میخوام در دادگاه اثباتش کنم .. و اگه یه روزی پیام هاشو ارسال کنم برای فامیل که بدونن چیکار کرده؛ این جرم محسوب نمیشه واسم؟
چجوری میتونم ثابتش کنم .. زندگیم جهنمه .

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام ...کاربر گرامی با عنایت به اینکه روابط در فضای مجازی هستند ، صرفا برای رابطه در فضای مجازی نمی توان عنوان رابطه ی نامشروع تلقی نمود و اینکه اگر شما اقدام به شکایت کیفری نمایید به دلیل عدم وجود سمت قانونی در پرونده ، اصلا شکایت ثبت نخواهد شد . ضمنا ارایه ی اسکرین شات هم در محاکم قابل قبول نیست زیرا قابل طراحی با فتوشاپ می باشد. در ثانی انتشار محتوای خصوصی افراد در فضای مجازی طبق ماده ۱۷ قانون جرایم رایانه ای جرم محسوب می شود... و نباید با اقدامی مجرمانه به دنبال حل یک مساله بود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

نشر مکالمات خصوصی افراد در هر حال جرم است. شما نمیتوانید با افراد فامیل ب اشتراک بگذارید. اما میتوانید برای اماره قانونی نزد خود نگه دارید. و در دادگاه شکایت کنید. در ضمن هر رابطه ای مصداق رابطه نامشروع نیست. و اثبات آن بسیار دشوار است

مشاوره‌های حقوقی مرتبط