🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چرا برای عابر پیاده متوفی که 50 درصد مقصر بوده ، دیه ای تعلق نگرفت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۹۴۵

باسلام واحترام
دو سال پیش یک سواری با برادر بنده که عابر پیاده بوده تصادف شد و منجر به فوت ایشان شد، یکی از سرنشینان سواری هم فوت شد.
پس از دو سال بررسی و اعتراضات مکرر، رای نهایی پنجاه پنجاه بین عابر و راننده نسبت به تمامی خسارات جانی و مالی تقسیم شد.
پس از انحصار وراثت دیروز از اجرای احکام با ما تماس گرفتند و اعلام شد که دیه از سوی بیمه پرداخت شده، نیمی به سرنشین متوفی و نیمی به شما که اولیای دم متوفی هستید اما بنا به دادخواست اولیای دم سرنشین متوفی ورای صادره ، نصفه دیه ی شما که حدود 126 میلیون تومان هست در توقیف آنهاست که در اجرای احکام دیه به اولیای دم پرداخت خواهد.
حالا سئوال من این است که در این تصادفی که دو نفر فوتی داشته آیا بیمه نباید به اندازه دو نفر دیه کامل پرداخت کند و بعد نسبت به تقصیری که متوجه طرفین هست از مبلغ دیه به طرف ذیحق پرداخت بشه، یعنی 253 میلیون به عابر پرداخت بشه و بعد نصفش رو بخاطر مقصر بودنش از اون کسر و به سرنشین پیاده بدن.
آیا این روش محاسبه دادگاه و بیمه درسته؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میزان حداکثر تعهدات مالی و بدنی در بیمه نامه شخص ثالث قید شده است لذا بستگی به نظر دادگاه خواهد داشت و برای بررسی دقیق باید با وکیل متخصص مشورت کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط