🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چرا قطعه زمین من از طرح هادی روستا خارج است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۸

به نام خدا سلام عرض می کنم خسته نباشید. بنده و ۲ شریکم قطعه زمینی به متراژ ۶۰۰ متر از شورای یکی از روستاها خریداری کردم. شرکای بنده بعد از چند سال قطعه‌ای از این زمین را که مربوط به خودشان بود فروختند. بنده امسال قطعه ای از آن زمین که برای من باقی مانده بود را فروختم و با مراجعه به بنیاد مسکن متوجه شدم که زمین بنده از طرح هادی خارج است. در صورتی که دو تکه از آن زمین ما در طرح هادی قرار دارد و بنده با برگه ای که از شورا دارم ممهور به مهر شورا این زمین را خریده ام چرا باید قطعه من از طرح هادی خارج باشد. به شورای فعلی که مراجعه می کنم جوابی به من می دهند که باید از شوراهای قبلی مطالبه کنی و به بنیاد مسکن که مراجعه می‌کنم می‌گویند به شورا مراجعه کن.
لطفا مشکلم را حل کنید

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
موضوع را از دادگاه محل وقوع ملک پیگیری نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۳۰,۰۰۰ تومان

سلام- شما می توانید شکایت خویش را در دادگاه محل استقرار ملک مورد نظر بصورت حقوقی مطرح نمائید. می توانید شکایت خودتان را بعنوان الزام به تمکین سند و تامین دلیل خواسته مطرح نمائید/. دادگاه یک کارشناس معرفی و طی بررسی های لازم و مطابقت اسناد و مدارک شما نتیجه منعکس می گردد/.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط