🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چسبیدن و در آغوش گرفتن زن نامحرم رابطه نامشروع خواهد بود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۹۹۴

با سلام

شما فرمودید در آغوش گرفتن زن نامحرم و چسبیدن به وی در صورتی که در ملا عام باشد، رابطه نامشروع تلقی میشود. حال سوال من این است، اگر شوهر این خانم مدعی شود که در در هنگام این عکسها بوده است و خودش این عکسها را گرفته و نظیر و مشابه این عکسها سه نفره با حضور شوهر ان خانم هم باشد. ایا باز هم مجازات دارد؟ ایا باز هم رابطه نا مشروع تلقی میشود؟
(همسر مرد مدعی و شاکی این پرونده است.)..... آیا این چسبیدن و بغل زدن و در آغوش گرفتن در ملا عام اگر با حضور همسر آن خانوم بوده باشد و مدعی شود که در این صحنه بوده و فرهنگ خانوادگی ما این است، ایا باز هم مجازات دارد؟ رابطه نامشروع تلقی میشود؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر در صورتیکه متشاکی اثبات کند که همیشه به این صورت بوده است و یا فرهنگ خانوادگی ایشان این گونه است و یا همسر ایشان عکس را گرفته است (یعنی در جریان بده است) مجازاتی در نظر گرفته نخواهد شد و در پایان مستحضر باشید که رابطه نامشروع جزء جرائم غیر قابل گذشت میباشد و جنبه عمومی خواهد داشت.موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط