🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چطوری برای تهدید و توهین شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۷۷

سلام. 4 روزی بود با شخصی بنام مرتضی به وسیله شخصی آشنا شدم که من دعوت به خونه خواهرش کرد که از بودن دامادشون در منزلش بی اطلاع بودم به حر حال نیم ساعت بعد نشستن داماد به نام مجتبی به مرتضی سویچ ماشینی داد که گفت ببره به دوستش وماشین خودشو بکیره مرتضی بهم گفت که من بشینم زودی برمیگرده 10ذدفیقه گذشت مجتبی بهم گفت شال و مانتو رو در بیار راحت باش چند باری تکرار کرد من پاشدم برم که آمد منو محکم بوسید وگفت به مرتضی حرفی نزنم من داد زدم فوش دادم کتونامو خواستم بپوشم منو با زورمورد اذیتوآزار داد... مرتضی که آمد اینا 15 دقیقه ای رفتن اتاق بعد مجتبی که خواست بره من فو‌‌شش دادم وگفتم به زنت میگم عوض این کارتو ََََ تلافی میکنم این برگشت رفت تو اتاق جند دقیقه ای بعد از خونه رفت من با مرتضی حرفم شد کتونی که میپوشیدم که کیفم کنارم بود مرت ی چیزی انداخت تو کیفم من هواسم نبود کفتم چی بود کفت که فلش بود گفتم ب ا چی گفت آهنگ جدید زدم تا اینکه منو بر د سر کوچه مون رسوند ساعت ۱٢ ظهر بود رفتم خونه همون روز عصر اس م س آمد ا. هر 2 نفر که من از خونشون دوزدی کردم طلا وفلشو چند تا رم وکیف بعد زنک زدن که فوش وتوهین گوشی رو به ی خانم دادن که گفت من تو اتاقم دوربین گذاشتم که تو برداشتی خلاصه اینا حرفشون این بود که من فلش بدم بقیه رو نمی‌خوان گفتن فلش خانوادکیه عابر نمونه رفتارشون بد بود مرتضی بهم زنک زد گفت جاییم که شب 2 میرسم فقط فلشو لهم بدی منو خونه نمیزارن مرتضی شب زنک زد وگفت من فلا جام که بنزین تموم کرده من برم هم فلشو بدم وهم خودشو ببرم بنزین بگیرم من رفتم از ماشینش پیاده شد نشست تو ماشینم کفت که فلشو بدم تا من خواستم از جیبم درارم ی وانت جلو ماشینم واستاد ی نفر چاقو دستش در سمت منو باز کرد کنارم به زور نشست چاقو رو تردیک گردنم گرفت به زور میخواست من.و با ماشینم ببره تا جایی میتونستم نمی داشتم ترسیده بودم جون واسم نمونده بود ماشینو حرکت داد من فرمونو گرفتم دستمو قاز گرفت ماشین رفت رو جدول وایستاد یارو من و می‌کشید بیرون از مانتوم گرفته بود که تخریب لباس ‌‌شدم من از سمت شاگرد که خواستم فرار کنم آمد از موها م کشون کشون به سمت ماشین مرتضی برد که داد میزد مه من زنم تا کسی جلو نیاد یک دیگه از
وانت آمد که مجتبی بود همون لحظهمرتض داد زد داداش فرارکن گشت میاد مرگ و جلو چشام دیدم اینا رفتن بعد من نیم ساعت مرتضی اس زد که خسارت ماشینمو میده ولی اون طرفو نمیشناسم‌ بحر حال 3میلیون خسارت ماشین شد ی دستبند از دستم نبود گوشیم شکست اسم سای تهدید و... برام می‌فرستادن من یک هفته تو خونه بی‌حال بودم نمیدونم چطور شکایت کنم خواه‌ میکنم راهنماییم کنید

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کاربر گرامی با توجه به اینکه خودرو شما دچار خسارت شده است و اینکه جرایمی مانند تهدید و .... مرتکب شده اند و به دلیل حساسیت مساله به پیشنهاد میشود که حتما وکیل بگیرید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط