🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چطوری ثابت کنم هم طلاهامو برده هم امضای منو جعل کرده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۳۳

خانم بنده حدود ۱ کیلو طلاهامو برده بدش دمورد استرداد جهیزیه هم از خودش سیاهه درست کرده امضای منم زده در صورتی که من اصلا نع فاکتور دیدم نه امضا زدم چطوری ثابت کنم هم طلاهامو برده هم امضای منو جعل کرده

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام واحترام
شما میتوانید شکایت جعل واستفاده ازسند مجعول نمایید که که درزمان رسیدگی ارجاع به کارشناس وپس ازتطبیق مبرهن میگردد که امضا ازشماهست یاخیر و نسبت به بردن اموال که طلا نیزشامل انست میتوانید همزمان اقامه ادعوی نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

بسمه تعالی : فرض سوال مذکور : با معرفی دو نفر شاهد مبنی بر اینکه طلاها برای زوجه خریداری نشده و مربوط به امورات دیگری بوده چون طلا عنوان زیور الات را برای زوجه دارد و برای جعل امضا با تامین دلیل و در صورت اقدام از جانب زوجه با تقاضای رسیدگی به جعل و استفاده از سند مجعول میتوانید مورد بررسی قرار دهید .

- با ارائه فاکتور طلاهایتان می توانید استرداد آنها را از طریق دادگاه مطالبه نمائید .
- ضمن طرح شکایت مبنی بر جعل سند عادی ، در مرجع رسیدگی تقاضای کارشناسی کنید . به راحتی موضوع قابل اثبات خواهد بود .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط