🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چطور اون رضایت نامه رو باطل کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۵

با سلام.من سال گذشته به پرونده ضرب و شتم به طرفیت همسرم رضایت محضری دادم.ولی متاسفانه چون سواد حقوقی نداشتم این آقا در متن رضایت نامه قید کردن که رضایت به هر نوع پرونده کیفری و حقوقی در حال و آینده، اکنون بنده هر شکایتی که از ایشان میکنم یک کپی برابر اصل از آن رضایت را روی پرونده میذاره و به خودش رضایت میده. چطور اون رضایت نامه رو باطل کنم؟ میتونم این کار رو بکنم. بخدا سرم کلاه گذاشت.

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اعلام رضایت تنها نسبت به پرونده های موجود تا زمان تنظیم رضایتنامه نافذ بوده و به شکایات و دعاوی که بعدا طرح خواهد شد قابل تسری نیست . لذا در مورد شکایات بعدی مشکلی برای شما پیش نمی آید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
رضایت نامه که دیگر امکان ابطال برای آن مقدور نمیباشد
اما میتوان گفت شما رضایتی که داده اید صرفا در مورد پرونده های قبلی یا بعدی در مورد یک موضوع بوده است نه اینکه زوج هر اقدامی بر علیه شما نماید و بعد کپی رضایت نامه موضوع قبلی را برای دادگاه ارایه نماید ؟
در صورت بروز هر گونه اقدامی از سوی زوج ( غیر از موضوع شکایتی که رضایت داده اید ) سریعا با ۱۱۰ تماس گرفته و صورتجلسه نمایید تا اقدامات قانونی انجام گیرد .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط