🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چطور به حقوق از دست رفته ام میتوانم برسم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۰۳

با سلام و عرض ادب

بنده به مدت سه سال و صرفا با اعتماد به قول و وعده یکی از مدیران شرکتی تولید کننده قطعات خودرو بصورت روزمزد و بدون بیمه و سایر مزایا در آن شرکت مشغول به کار شدم و در این مدت هر گونه کاری که به بنده از جمله خدماتی ، تعمیرات تجهیزات صنعتی ، نقشه کشی و طراحی محول میشد را بدون چون و چرایی انجام میدادم

منتهی مراتب در خرداد ماه امسال زمانی که انگشت دست بنده حین کار آسیب دید  شرکت مذکور  اعلام کرد که دیگر نیازی به اینجانب ندارد

در مراجعه به اداره کار جهت شکایت مدارکی از جمله پرینت تردد روزانه ، کارت تردد و کپی یک فقره چک بابت دستمزد دریافتی را ارایه نمودم در پاسخ به درخواست من اعلام کردند مدارک ارائه شده مستدل نمی باشد و بایستی قرارداد و مدارک ممهور به مهر شرکت را ارائه کنم  در ضمن با معرفی شاهد توسط اینجانب نیز موافقت نمی کنند

حال از شما خواشمندم بنده را راهنمایی بفرمایید چگونه می توانم به حقوق از دست رفته خود برسم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در این صورت اگر خودتان شخصا برای شکایت اقدام کنید نتیجه ای نخواهد داشت و به دلیل عدم آشنایی شما با قوانین کار پیشنهاد میشود که حتما با وکیل متخصص گروه وکلای یاسا در خصوص اداره کار مشورت کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط