🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چطور توهین و فحاشی رو پیگیری کنیم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲,۴۴۴

با سلام.
مدتی پیش با شخصی مشکل مالی پیدا کرده و پس از طی مراحل قضایی به حقم رسیدم.
اما فرزند این شخص با وجود کبر سن، شروع به ارسال پیامک هایی با مضمون تحقیر و اهانت کرد.
هرچه با این شخص مقابله کردم جواب های بدتری داد که خط قرمز خانواده ام را رد کرده و به پدر و مادرم صفاتی را نسبت داد که معنی آن ها کلاه برداری فاحشگی، بدکارگی و عدم ارزش و آبروی اجتماعی بود .و حتی خودم را نیز به صورت غیر مستقیم فرزند نامشروع خطاب کرد.
اکنون نه تنها بنده و خانواده ام از این پیش آمد سرخورده و ناراحتیم بلکه پدرم رو به زحمت راضی نگه داشتم که اقدام در مورد این مسئله رو به خودم واگذار کنه و از این مورد نگرانم که چنین اتهامات و دروغ هایی پس از سالها زندگی آبرو مندانه و شرافتمندانه در مورد والدینم منتشر نشود.
حال تکلیف بنده چیست؟

۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تحت عنوان توهین می توانید شکایت کنید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

با مراجعه به دفتر خدمات قضایی تحت عنوان توهین افترا قذف شکایت خویش را مطرح نمایید

باسلام
وقت شمابخیر، شمامی توانید به جرم افترا وتوهین وقذف وایجادمزاحمت تلفنی به طرفیت مالک خط ازطریق دفترخدمات الکترونیک قضایی طرح شکایت نمایید.پدرومادرشما نیز به جرم قذف می توانند به طرفیت مالک خط طرح شکایت نمایند.

باسلام اشخاصی که علیه مورد خطاب توهین یا قذف شده اند میتوانند شکواییه تنظیم و به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمابند.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید می توانید تحت عنوان توهین و افترا، قذف شکواییه خود را در دفاتر خدمات قضایی تنظیم نمایید .

درود بر شما .شما میبایست از طریق دفاتر خدمات قضایی برعلیه ایشون دعوای تهمت و افترا وقذف را مطرح کنید

سلام با توجه به سوال شما به اتهام توهین .قذف . ‌افترا شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی ثبت نمایید موفق باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط