چطور دستور مقام قضایی را برای بررسی دوربین مداربسته و شناسایی سارق اخذ کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۳,۸۷۸

با سلام،

آیا میتوان موسسه ای رو که در اون یک سرقت گوشی از کارمندش رخ داده و در دید دوربین های مداربسته بوده، بنا به بند قانونی ، حکم و .. مکلف به بررسی دوربین مداربسته کرد؟ چون متاسفانه خود موسسه با صرف درخواست کارمند، دوربین رو بررسی نمیکنه.

روند قانونی گزارش سرقت به پلیس و اپراتور طی شده اما عموما در این موارد پلیس اون رو در نوبت طولانی پرونده های سرقت قرار میده و چندان سراغ این جزئیات نمیان، در حالیکه چون یک محیط خلوت و بسته هست راحت و سریع میشه با دوربین سارق رو شناسایی کرد و جدای بحث پیگرد سارق، حداقل قبل از فروخته یا اوراق شدن گوشی اون رو ازش پس گرفت.

راه حل قانونی هست برای اینکار؟

با تشکر.

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

راه حل قانونی هست برای اینکار؟
بله باید از طریق دادسرا درخواست بازبینی دوربین ها را بدهید و آنگاه موسسه موظف است بازبینی انجام دهد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

وقتی شکایت دردادسرا مطرح باشید . می توانید از شعبه مربوطه تقاضای بررسی دوربین مداربسته را بخواهید

شکایت سرقت هایی که شخص نمیداند اصولا سرقتی در کار بوده و یا گم شده است به این نحو رسیدگی میشود و زمان طولانی برای آغاز تحقیقات طول میکشد ولکن ضمن دادخواست میتوانید درخواست بررسی دوربین های محل را بنمائید و موظف به انجام تحقیقات در اسرع وقت هستند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط