🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چطور فک پلاک کنم چون هنوز پلاک به اسم من در پارکینگ است و تعویض نمی شود و فک پلاک هم نشده؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۴

سلام
بنده ۵ سال پیش خودرو فروختم و چند سال بعد از ان به قول کسی که دست به دست شده و صاحب فعلی خودرو است ادعا می کند خودرو ۱۰ سال پیش به صورت غیر قانونی و یا دزدی بوده و کسی متوجه نشده حالا به هر صورت با شکایت من مبنی بر تعویض نکردن پلاک توسط خریدار خودرو ۵ سال پیش متوقف شد و بعد آن در پارکینگ است به علت سرقتی بودن خودرو و تعویض غیر قانونی بخشی از خودرو. من چطور فک پلاک کنم چون هنوز پلاک به اسم من در پاکینگ است و تعویض نمی شود و فک پلاک هم نشده؟ این پلاک فعال به اسم من برای من دردسر ساز شده است و حتی در قرعه کشی و یا گرفتن معیشتی برای من دارای خودرو با پلاک فعال زده شده است.

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما باید دادخواست فک پلاک در مرجع قضایی مطرح نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
با استناد به مبایعه نامه ای که طی آن خودرو را فروخته اید بر علیه خریدار اقامه دعوی مبنی بر فک پلاک ارایه نمایید

باید از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست الزام به فک پلاک را به طرفیت خریدار خودرو مطرح نمایید .

باسلام
شما می‌توانید با ارسال اظهارنامه جهت فک پلاک به طرف مقابل هشدار بدهید

با سلام
یا می توانید از طریق مراجع قضایی دادخواست فک پلاک مطرح نمایید یا اینکه درخواست فک پلاک را به راهنمایی و رانندگی بدهید...

مشاوره‌های حقوقی مرتبط