چطور ماشین را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۶

سلام.
ارزوی سلامتی
زوج از شخص سومی با قولنانه بین خودشان با مهر و امضا تاریخ معتبر ماشینی میخرد حتی پول ماشین رو از کارت یا چک خود پاس میکند که قید شده در تعویض پلاک بخاطر اینکه زوج یعنی من مدارکم کامل نبود گفتم همسر جان شما بیا پلاک رو بنام شما بگیرم ماه بعد وکالت بهم بده خودم برم بنام خودم بزنم.(اعتماد!)
الان سه سال میشه که قراره ماشین رو به من برگردونن نشد که نشد. با چه شکایتی میتونم کار رو جلو ببرم با توجه به اینکه فقط پلاک بنام ایشونه سند هنوز بنام شخص سوم و با توجه به ثمن معامله ای که من پرداخت کردم چه و ایشونم که برنمیگردونن.
ممنون میشم مرسی

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. طبق قانون جدید صاحب پلاک صاحب ماشین محسوب نمی شود. بلکه فقط پلاک به نامش می باشد واماره تصرف خانم شما می باشد.

شما اگر با قولنامه و رسید پول واریزی از صاحب سند ماشین بخواهید سند ماشین را به نام شما بزند.

نکته متذکر شوم::ممکن است حتی پیروز شوید بابت مهریه ماشین را از شما بگیرد...

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط