🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چطور مبلغ داده شده را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۹

سلام خسته نباشید میخاستم در رابطه با یک ‌مشکلی ازتون کمک بگیرم بنده با یک خانمی اشنا شدم و طی یه مدتی دوستی و اشنایی ایشان از بنده ‌مبلغی‌ گرفتن و الان من میخام اون مبلغ رو برگردونم و طی این مدت مقداری بحث به وجود اومد و بنده به ایشون گفتم میام جلو درتون با خانوادت صحبت میکنم و بنده چندین بار گفتم با خانواده صحبت کن بیام خواستگاری و یک روز بحث کردم با ایشان گفتم میام جلو درتون تکلیفمو روشن میکنم و‌ بنده رفتم با برادر ایشان صحبت کردم کل قضیه دوستیمونو گفتم و مقدار پولی که داده بودم رو به ایشان گفتم امدم خونه و دوباره بعد یه مدت این خانم‌ برگشت و دوباره ‌پیام داد و دوباره درخواست پول کرد و بنده الان میخام تلکلیف احساساتمو بدونم و مبلغ رو پس بگیرم ‌ایا امکانش هست؟ و این مبلغ رو به دوتا شماره کارت ریختم یکی برای خودش و دیگری به اسم دوستش
و برای شکایت بایستی دوتا شماره کارت را بدم یا همان یک شماره کارت خوده شخص کافیست؟ و ان مبلغ به هر صورتی از بنده گرفته اند و با دوز کلک و نقشه کشی که‌چجوری و‌ با چه ترفندی از بنده پول بگیرن با دوروغ و این حرفها ایا این کار امکان دارد که مبلغ رو برگردانم؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به استناد فیش واریزی یا رسید بانکی بر علیه ایشان از طریق تقدیم دادخواست حقوقی مطالبه وجه پرداختی از طریق ثبت در دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
شما با استناد به فیش واریزی یا رسید بانکی بر علیه خانم از طریق تنظیم دادخواست حقوقی مطالبه وجه پرداختی از طریق ثبت در دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید .

سلام
رسید خودپرداز در کارت به کارت، مدرک قانونی است
می توانید خواستار استرداد مبلغی شوید که به حسابشان واریز کرده اید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط