🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چطور من میتونم ترس از سگ رو در دادگاه عنوان کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۰۳۴

سلام ما قبلا دو ماهه از همسایه ها شاکی بودیم چون آنها به در منزل ما حمله کرده و خسارت و هتک حرمت کرده بود ند دو روز مونده به دادگاه اونها برنامه می کنند بها این صورت که سگ اونها از در خونه شان بیرون میاد وشب ساعت ۱۱ به سوی پسرم که ۱۵ سال دارد حمله مکند تا جایی که نفس او به پای راست او میرسد و اون ترسان و عصبانی به میاد بدون اینکه موتور سیکلت را به داخل خانه بیاندازد دم در موتور را دو سارق میبرند و بچه من نصف شب تشنج میکند میبریم امام رضا ۶ روز میخوابد ازمایش الپی و نوار مغزی و امار ای هم چیزی نشان نمیدهد چون سابقه تشنج اصلا نداشت الان هم به همین جهت شکایت کردم پزشک قانونی هم جواب نمیدهد چطور من میتونم به حق وحقوقم برسم و ترس از سگ رو در دادگاه عنوان کنم چون پسرم گاه گاهی در خواب خواب سگ میبیند لطفا منو راهنمایی کنید

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تنها در صورتی که بتوانید با ارائه مدرک یا معرفی شاهد این ادعا را اثبات نمایید امکان اخذ نتیجه از شکایت شما وجود دارد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

باسلام
اگر پسرتان شهودی برای حمله سگ به ایشان دارند به دادگاه معرفی نمایند

اگر نامه پزشکی قانونی یا دلیل و مدرک جهت اثبات رابطه ی مشکلات بوجود آمده با سگ همسایه را نداشته باشید نمیتوانید شکایت کنید

عرض سلام و ادب
شما می تونین بابت ایجاد مزاحمت یا حتی رعب و وحشت به وسیله حیوانات شکایت کیفری اقامه کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط