🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چطور میتوانم آن را اصلاح کنم در صورتی که بنیاد مسکن آن را اصلاح نکرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۶۲

با سلام بنده یک قطعه زمین مسکونی در روستا دارم که قصد ساخت آن را دارم از دهیار نقشه طرح هادی را گرفتم که در آن بخشی از زمین من و همسایه را به عنوان کوچه لحاظ کردند در صورتی که انجا اصلا کوچه نبوده (فقط این کوچه دو کوچه دیگر را به هم وصل می کند) چطور میتوانم آن را اصلاح کنم در صورتی که بنیاد مسکن آن را اصلاح نکرد؟ ممنون

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع طرح هادی به بنیاد مسکن ارتباط دارد لذا ازطریق بنیاد مسکن پیگیری نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
شما میتونید با مراجعه به بنیاد مسکن از طریق کارشناسان بنیاد پیگیری کنید.

با سلام
این امر صرفا در حیطه وظایف بنیاد مسکن بوده لذا با درخواست کتبی از طریق بنیاد مسکن ادقام گردد
با این درخواست و اقدام بنیاد ، در آینده برای ملک شما مشکلی پیش نخواهد امد

شما باید به بنیاد مسکن مراجعه کرده و موضوع را با کارشناسان بنیاد مطرح نمایید

سلام
با مراجعه به بنیاد مسکن از طریق کارشناسان بنیاد پیگیری کنید
نقشه طرح هادی و اصلاح معابر در روستاها و اجرای آن بر عهده بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است

این امر صرفاازطریق بنیاد مسکن ونقشه هایی که یگبشماارایه میدهند میسراست

سلام .سوال شما جنبه قضایی و حقوقی ندارد . و طرح هادی یک طرح ده ساله است که اصلاح آن دست شما نیست .مع الوصف نقشه هایی که دهیاری در دست دارد در بسیاری از موارد حدود و ثبوت آن اشتباه است . حدود موثق طرح هادی را پس از نقشه استاندارد شمیم از بنیاد مسکن استعلام کنید . موفق باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط