🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چطور میتوان وکالت فروش را باطل کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶,۴۷۵

وکالت فروش اموال منقول به خواهرم دادم ولی الان می خواهم باطل کنم، چطوری میتونم اینکارو انجام بدم؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که در وکالت قید بلاعزل شده باشد نمی توانید برای ابطال اقدام کنید و در صورتی که بلاعزل قید نشده باشد می توانید وی را عزل نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

با سلام
اگر وکالت تنظیمی بصورت عادی باشد وقید بلاعزل در ان نوشته نشده باشد میتوانید از طریق دفتر خانه تنظیم کننده سند نسبت به عزل خواهر خود اقدام ومراتب عزل از طریف دفترخانه به ایشان ابلاغ خواهد شد ولیکن اگر وکالت بصورت بلاعزل باشد ابطال وکالت باید بر اساس دلایل ومدارک متقن صورت بگیرید به عبارت دیگر شما باید اثبات نمایید که خواهر شما غبطه وصلاح شما را در فروش اموال رعایت ننموده وبر اساس ان تقاضای ابطال وکالتنامه را داریدویا ساده ترین روش این است که بلاعزل بودن وکیل مانع انجام عمل مورد وکالت توسط موکل یعتی شخص شما نخواهد بود.
انجام مورد وکالت به وسیله شخص موکل منع قانونی ندارد و موکل می تواند همان کاری را که به دیگری وکالت داده است، خود انجام دهد.وبا این عمل میتوانید وکالتنامه را منفسخ نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط