🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چطور میتونم از کارفرما دیه مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۶۰

در کارگاه ساختمانی دچار حادثه شدم،کارفرما اول به یک بیمه ورشکسته مرا معرفی کرد(بیمه توسعه) بعد با زرنگی مسئولیت را به اسم یک شرکت سوری انداخت،دادگاه اونو از اتهام مبرا کرد،،ولی اونا نیومدم حساب شرکت را به دادگاه ارائه بدن،الان چند سال گذشته نمیدونم چکار کنم

۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شماباید درابتدا علیه او شکایتی تقدیم کن بعد از محکوم شدن ملزم به پرداخت می شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود برشما
علیه کارفرما شکایت و مدارک مرتبط با حادثه را ضمیمه نمایید .

با سلام و ادب
با استناد به مدارک و مستندات علیه کارفرما شکایت کنین.اگه با اورژانس به بیمارستان اعزام شدین.گواهی بگیرین.اگه شاهد دارین معرفی کنین.

حارثه باید در حین کار و یا مرتبط با آن باشد می توانید علیه کارفرما اقامه دعوا نمایید.

با داشتن مدارک مثبته می توانیدعلیه کار فرما شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

درود بر شما، می‌توانید علیه کارفرما اقدام به شکایت کنید، لکن برای اثبات این امر که خسارت ناشی از کار در کارگاه ساختمانی ایشان بوده، بایستی مدارک، مستندات و شهودی داشته باشید تا بتوانید موفق شوید.

با سلام به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و علیه کارفرما شکایت مطالبه دیه حادثه ناشی از کار نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط