🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چطور میتونم اون رو از زندگیم بیرون کنم آیا باید شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۶۵

سلام وقتتون بخیر و ممنون از این فرصتی که در اختیار ما قرار دادید. من خانمی ۴۹ ساله هستم حدودا ۱۴ سال پیش همسرم از دنیا رفت و من دو فرزندم را به تنهایی بزرگ کردم پسرم الان ۲۶ سال داره و نه تحصیلاتش رو به جایی رسوند و نه تن به هیچ کار و شغلی میده، به حرف هیچکس هم در این زمبنه توجهی نمیکنه و به تن پروری و مفتخوری عادت کرده این مسئله زندگی رو برای من غیر قابل تحمل کرده

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
چرا دادگاه و شکایت ؟ متاهلش کنید اون درستش میکنه

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

با سلام و وقت بخیر
مادر محترم جسارتا ابتدا از در دوستی وارد شده و سعی در اصلاح رفتار های ایشان داشته باشید با تکیه بر محبت مادرانه و خلوص نیت و زحماتی که در این چند سال بدون داشتن حامی فکری و عاطفی ومالی قطعا ثابت شده و قابل تشکر و امتنان خواهد بود در ادامه چنانچه توانایی تحمل و کنترل شرایط را نداشتید چون رفتارهای فرزندتان جرم نبوده قابل شکایت کیفری نیست اما با تشویق و محبت طبق گفته شاعر( از محبت خارها گل می شود و...) قطعا تلاش شما بی اثر نخواهد بود باکمک گرفتن از بزرگان ،دوستان و افراد موثر فامیل سعی در کنترل رفتار ایشان را داشته باشید چنانچه نتیجه دلخواهتان را نگرفتید با تهدید فرزندتان به شکایت به مراجع قضایی ،گزارش به کلانتری و پلیس ۱۱۰ و صورتجلسه تنظیمی در صورتی که سوء رفتار،ایجاد مزاحمت و اذیت وآزار ایشان ثابت شود و با ثبت شکایت کیفری عنوان مزاحمت و اذیت و آزار ویا تهدید و هر عنوانی که صدق رفتار ایشان باشد از مراجع قضایی کمک گرفته تا ایشان هم پی به مشکلات رفتاری خود ببرد و سعی در اصلاح خود نماید لازم به ذکر است که هیچ مرجع ،و رفتاری بهتر و سریعتر از محبت و دلسوزی مادرانه پاسخگو و کنترل کننده رفتار فرزند شما نخواهد بود.
موفق و موید باشید

اگر خانه‌به اسم شماهست نیازی به مراجعه به دادگاه ندارید چون زمان براست .‌بلکه  شما میتوانید کلید درب منزل را عوض کنید و ایشان رابه منزل راه ندهید و در صورت ایجاد مزاحمت و یا سروصدا با ۱۱۰ تماس بگیرید

موضوعی ک مطرح کردید از نظر حقوقی و کیفری قابل پیگیری نیست و در صورت پیگیری شاید نتیجه مطلوب شما رو نداشته باشه موضوع خانوادگی بهتره داخل خانواده و با ورود مشاور امور خانواده حل و فصل بشه در صورتیکه فرزندتون به رفتارهای آزاردهندش ادامه داد شما هم می تونید رویه خودتونو تغییر بدید

سلام
موضوع شما فاقد جنبه کیفری می باشد و به نظر امکان طرح شکایتن دارید و بهتر است مراتب را از طریق مشاور خانواده پیگیری نمایید

با سلام شما میتوانید کلید درب منزل را عوض نموده و از ورود ایشان به منزل امتناع نماید و در صورت ایجاد مزاحمت و یا سروصدا با ۱۱۰ تماس گرفته و به استناد صورتجلسه تنظیمی شکایت علیه ایشان مطرح نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط