🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چطور میتونم درخواستم رو مطالبه کنم که اعتبار قانونی داشته باشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۴

عرض سلام و ادب
بنده با همسرم مشکل داشتم و از ایشون خواستم که به عنوان تضمین سه دانگ از منزلی که در اون ساکن هستیم رو به نام من بزنند، اما کارهای سند خونه تکمیل نشده و خونه در حال حاضر سند نداره
آیا برگه ای دست نویس که در اون اذعان بشه که سه دنگ از خونه رو به‌ من واگذار میکنند و خودشون و شاهد امضا کنن اعتبار داره؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه همسرتان بخواهند بخشی از ملک خود را به نام شما بنمایند ولی امکان انتقال رسمی آن فعلا فراهم نباشد می توانند به صورت قرارداد عادی آن را نوشته و به امضاء طرفین و شهود برسد و نیز یک وکالت نامه رسمی در دفترخانه اسناد رسمی در این باره به شما اعطا نمایند

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

"با سلام"
بلی دارای اعتبار است

بله . با تنظیم سند عادی بیع یا صلح امکان انتقال شرعی و عرفی وجود داشته و چنین سندی دارای اعتبار می باشد . البته بهتر است که چنین سندی از سوی فردی آگاه به مسائل حقوقی تنظیم شود .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط