🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چطور میتونه از بیمه من استفاده کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۶

دو ماه پیش در حالت پارک در ماشین را باز کردم که به موتور سوار برخورد کرد. به اورژانس و ۱۱۰ زنگ زدم راکب موتور به دلیل نداشتن گواهینامه و مشکل دار بودن موتورش سر صحنه گفت شکایت نداره و پشت برگه اورژانس و امضا کرد که برود حالا بعد از دو ماه که خودش مداوا کرده و انگشتش رو که اسیب دیده بود از کار افتادگی پیدا کرده با من تماس گرفته و مطالبه دیه میکنه با توجه به اینکه دو ماه از این ماجرا گذشته و مامور ۱۱۰ و اورژانس رو خودش رد کرده رفته
چطور میتونه از بیمه من استفاده کنه و از کجا باید پیگیر این موضوع بشه؟
آیا این وسط برای من که اون موقع مدارکم کامل بوده و با پلیس و اورژانس تماس گرفتم.
مشکلی پیش میاد؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ایشان پس از رضایت دادن نمی توانند از رضایت خود رجوع نمایند

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

سلام، وقتی شما مستند به گواهی ۱۱۰ در صحته حاضر بودی و همینطور اورژانس و ایشان خواستار ادامه روند قانونی ترسیم کروکی و تایین مقصر و غیره نبوده پس شما وقتی مقصر در حادثه نیستید چه ادعای می‌تواند داشته باشد

سلام. با توجه به رضایتش و اینکه ایشان مقصر بوده دیه ای به ایشان تعلق نمیگیرد.. بگذارید پیگیری کند به جایی نمیرسد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط