🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چطور میشه این آقا رو محکوم کنم و دیه ام رو بگیرم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۳۴

یک سال پیش تصادف رخ داده که بر اثر بی احتیاطی و سرعت بالای ماشین بدون برخورد به چیزی واژگون شده و در این حادثه من و یک نفر دیگه سرنشین بودیم و راننده هم بوده. خلاصه هر سه نفرمون به بیمارستان منتقل شدیم که در بیمارستان پلیس برای گزارش اومد و راهنمایی رانندگی هم روی صحنه حاضر شد که آقای راننده خودشو بعنوان راننده معرفی کرد و منو رفیقم هم بعنوان سرنشین خودمون رو معرفی کردیم و بعد از گذشت تقریبا دوماه در پاسگاه محل حاضر شدیم و طبق دو گزارش قبلی راننده اظهاراتشو نوشت و ما دوتا سرنشین هم همینطور اظهارتمون را نوشتیم و برای خسارتهای وارده بدنی شکایت راننده رو کردیم و پرونده رفت دادگاه و بازپرس از راننده میخواد که بیاد دادگاه خودشو بعنوان راننده مقصر معرفی کنه اما نیومد حتی حکم جلبش اومد بازم نرفت و بعد از گذشت تقریبا شش ماه میره دادگاه میگه من راننده نبودم و به بازپرس میگه یکی از سرنشین ها که بنده باشم راننده هست خلاصه دوتا شاهد میاره و شاهدا قسم میخورن که منو در زمان رخ دادن حادثه پشت فرمون ندیدن اما توی بیمارستان دیدیم و شنیدم که این آقا (بنده) گفته شما گردن بگیر من خسارت ماشین رو بهت میدم حالا بعد از گذشت تقریبا یک سال قرار نهایی برای من صادر شده که قرار منع تعقیب آقای راننده با عنایت به شهادت شهود محرز نبوده و این رای تا ده روز دیگر قابل اعتراض هست.حالا خواستم بدونم این آقای راننده که در کروکی صحنه اعلام میکنه من (خودش) راننده هستم در گزارش پلیس در بیمارستان بازم اعلام میکنه من راننده هستم و بعد از دوماه از زمان حادثه میره توی پاسگاه محل مورد حادثه اظهاراتشو مینویسه و بازم میگه که خودم راننده هستم امضا و اثر انگشت هم میزنه چرا قاضی قرار منع تعقیبش رو صادر میکنه؟؟؟ من چطور بتونم از این اقا دیه رو بگیرم؟؟؟ مگر طبق قانون انکار بعد از اقرار مسموع نیست پس چرا قاضی به من میگه شما تبانی کردی؟ لطفا راهنمایی کنید چطور میشه این آقا رو محکوم کنم و دیه ام رو بگیرم؟برم تجدیدنظر استان شکایت کنم وکیل بگیرم چیکار کنم؟؟؟

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام .اگر شما گردن نگرفتید با تمام ادله موجود از قاضی بخواهید گزارشات را که مکررا اعلام به راننده بودن نموده را بررسی نماید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان

می توانید به یکایک موارد ایراد گرفته و اعتراض کنی

درود بر شما، در مهلت مقرر میتوانید به قرار صادره اعتراض نمایید. در مراحل بعدی یقینا وجود وکیل میتواند برای شما راهگشا باشد.

قرار منع تعقیب پس از ابلاغ قابل اعتراض در موعد قانونی می باشد می توانید اگر در مهلت است اعتراض بزنید .

نسبت به قرار صادره اعتراض نمایید.

"با سلام"
اعتراض خود به قرار صادر شده را طی لایحه ای اعلام و پیگیری نمایید

با سلام و عرض ادب .شما می توانید نسبت به دادنامه فوق اعتراض بزنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط