چطور میشه ثابت کرد که خطوط مذکور دست من نبوده است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸۶۵

با سلام،
در یک سال گذشته توسط دو تا از سیم کارتهایی که به نام بنده بوده است ولی دست من نبوده از یک نفر کلاهبرداری صورت گرفته و اون شخص با اسکرین شات از پیام ها شکایت کرده، چطور میشه ثابت کرد که خطوط مذکور دست من نبوده است؟
باتشکر

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، با توجه به تعلق سیم کارت ها به شما طبیعتا شکایت بر علیه مالک سیم کارت خواهد بود، و شما برای تبرئه ی خود باید با مدارک و شواهد کافی مانند شاهدان معتبر یا درخواست استعلام حساب بانکی متهم واقعی از جهت بررسی وجه دریافتی در اثر کلاهبرداری و دیگر موارد بی گناهی خود را اثبات کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

از طریق معرفی شهود مطلع از ماجرا امکان اثبات موضوع وجود دارد ولی مطابق قانون مسئولیت هرگونه اقدام از طریق سیم کارت بر عهده مالک خط می باشد . شما نیز در صورتیکه مشکل ادامه داشته باشد میتوانید تقاضای مسدودی خط را بنمایید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط