🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چطور میشود وکالت را ابطال نمود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۵۷

سلام . شخصی که شریک پدرم بوده پدرم را که بیسواد میباشد به یکی از دفترخانه ها برده و اذعان نموده در قبال امضا سفته یک چک ۳۰ میلیونی که نزدش بوده را به پدرم برمیگرداند و اذعان نموده برای امضا باید سیستمی امضا نماید.(ظاهرا با دفترخانه آشنا بوده ). بعد از مدت ۵ ماه متوجه شدیم که شریک پدرم آن زمان امضا وکالت بلاعزل ۳ هکتار زمین گرفته است. حال سوال اینجاست که چطور میشود وکالت را ابطال نمود. ممنون

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ضم امین امکانپذیر است

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

امکان ابطال و عزل وکالت نیست صرفا ضم امین امکانپذیر است

با سلام
اگر پدر بزرگوار در قید حیات هستند :
در صورتی که فقط بلا عزل باشد یک امین ضمیمه وکالت کند یعنی انجام مورد وکالت بدون تایید امین امکان نداشته باشد
راه دیگر انجام مورد وکالت توسط خود پدر شماست یعنی پدرتون خودش ملک را بفروشد که مورد وکالت بکلی از بین میرود
و اگر خدای ناکرده به رحمت خدا رفته که دیگه اثر وکالت بخودی خود از بین میرود
راه حل های دیگری هم هست که اثباتش سخته ، باید پدرتون اثبات کند که فریب خورده - که البته قانون میگه: هر کس چیزی را امضا میکند اصل بر این است که از مفاد آن اطلاع داره و اثبات خلافش سخته ولی غیر ممکن نیست.
موفق باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط