🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چطور می توانم با حفظ خانواده و آبرویم اقدام به جلوگیری از روابط شوهرم با یک خانم شوهردار دیگر نمایم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۴۸

با سلام و احترام
بعرض میرساند که زنی هستم حدود بیست سال است با شوهرم زندگی میکنم حاصل این زندگی چهار فرزند می باشد حدود ده سال است که خانمی دارای شوهر و فرزند در زندگی وارد شده و با شوهر اینجانبه روابط عاشقانه برقرارکردند ازآنجائیکه جهت حفظ آبرو و حیثیت خانوادگی ام بود از افشای این قضیه درانذار دیگران احتیاط میکردم با تذکرات مکرر خواستار خاتمه موضوع را از طرق مسالمت آمیز بوده لاکن تاکنون بی نتیجه و بی اثر مانده اخیرا زندگی زناشوئی من در حال از هم گسیختگی قرار گرفته است خواهشمندم جهت جلوگیری از پاشیدگی زندگی چند ساله ام اولا یک راه حل و نوع دادخواست و مضرات آن را اعلام فرمائید .
با تشکر فراوان .
س ل

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهترین راهکار مراجعه به مشاور خانواده و درخواست کمک از ایشان است و در صورتی که مدارک کافی جهت اثبات رابطه نامشروع همسر خود داشته باشید می توانید از ایشان با این عنوان شکایت نمایید اما زندگی زناشویی با این اقدام در معرض از هم گسیختگی قرار می گیرد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط