🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چقدر برای من محاسبه میشه دیه؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۵۱۵

باسلام و خسنه نباشید خدمت وکلای عزیز
رای پزشک قانونی برام صادر شده جمعا شده ۱۱ درصد دوتاهم از شکستگی هام زده مطلوب التیام یافته.بنده راننده مقصر بودم میخوام از بیمه راننده استفاده کنم شکستگیام زیاد بوده و مدت یکسال هم طول درمان داشتم
وسوال دومم اینه که ایا اونایی که مطلوب التیام یافته بازم دیه محسوب میشه؟و ایا اینکه دیه جدا و ارش هم جدا حساب میشه؟
ممنون میشم اگ پاسخ بدید خدا خیرتون بده

۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام مبلغ دیه شما به نرخ ۱۴۰۰ پنجاه ودومیلیون و هشتصد هزارتومان میشه.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

میزان دیه توسط پزشکی قانونی تعیین میشود.دیه کامل برای سال ۱۴۰۰ مبلغ ۴۸۰ میلیون تومان است

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیددیه به نرخ روز محاسبه خواهد شد میزان محسابه براساس گواهی پزشکی قانونی و نظر قاضی و در تهایت اجرای احکام تعیین خواهد کرد .

بله همه موارد وفق مفاد قانون محاسبه می شود

دیه یوم الادااست هرزمان صادر بشه براساس همان صادر میشه

میتوانی از بیمه حوادث راننده استفاده نمایید . اگر شکستکی التیام نیافته باشد علاوه بر دیه به ان ارش تعلق میگیرد اما چون شمستکی شما التیام یافته فقط دیه به ان تعلق میکیرد

دیه یوم الادا پرداخت می‌گردد
دیه و ارش را پزشکی قانونی تعیین،دادگاه بر مبنای نظریه پزشکی قانونی اقدام ب صدور رای و اجرای احکام مربوطه مبلغ دقیق آنرا محاسبه خواهد نمود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط