🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چقدر طول میکشد که طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۸

سلام بنده ۵۸ سال سن دارم.
شوهر بنده نه تنها نفقه ای به من پرداخت نمی‌کند ( تمامی حساب های بانکی اش بدلیل ورشکستگی بمدت ۲سال است که مسدود شده است ) بلکه از شرایط مالی بنده سو استفاده کرده و به گفته خودش با خانمی بدون اجازه من عقد موقت داشته است در حالی که خرجی اش را من میدادم. همچنین ایشان از نظر سلامت روان و اعصاب نیز مشکل دارد و از زمان ازدواج تا بحال دچار افسردگی است که باعث شده روی خلق و خوی من و بچه هایم هم اثر گذارد. چقدر طول میکشد تا بتوانم طلاق بگیرم؟ با توجه به وضع مالی همسرم اگر درخواست مهریه کنم چه میشود؟ آیا سن بنده خللی در امر طلاق به وجود می آورد و می‌تواند زمان آن را طولانی تر کند؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر شما ازدواج موقت همسر و عدم پرداخت نفقه توسط ایشان را اثبات کنید .میتوانید به استناد آن تقاضای طلاق کنید
سن شما سبب طولانی شدن جریان رسیدگی نخواهد بود
همسر شما اگر ثابت کند معسر است می‌تواند مهریه را به صورت اقساطی بپردازد

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

با سلام
مدت زمان هر پرونده ای با توجه به شرایط و مدارک و شعبه رسیدگی کننده متفاوت است ولیکن حدود ۱۸ ماه را باید در نظر داشت که باز هم این امر متغیر است.
همسر شما می تواند با توجه به وضعیت مالی ورشکستگی از پرداخت مهریه کاملا معاف شود.
البته شما هم می توانید بر مبنای حکم ورشکستگی ایشان و قادر نبودن به اداره امور مالی و تامین نفقه خانواده در خواست طلاق را بر مبنای عسر و حرج بدهید. البته توجه داشته باشد.باید درست و دقیق دادخواست بنویسید. سن شما هم ارتباط مستقیمی با موضوع خواسته ندارد.
همچنین شما ارباب رجوع محترم در صورت داشتن سئوالات و یا درخواست توضیحات بیشتر و دقیق تر می توانید از گزینه مشاوره تلفنی با اینجانب بهره مند گردید.

باسلام باتوجه به اینکه حق طلاق با زوج می باشد زوجه باید بتواند عسر وحرج خودرا اثبات نماید و به دادگاه خانواده دادخواست طلاق ارایه نماید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط