🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چه اقدامی باید بکنیم تا سند دریافت کنیم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۴

باسلام پدر بنده سال ۷۰ فوت کردن و یک مغازه داشتن که آن هم بنیاد مسکن سال ۶۷ طبق یک قرارداد واگذار کرده بوده بهش، بعد از فوت پدرم پدر بزرگ و مادر بزرگ بنده به نفع ما طبق یک برگه که شاهد امضا کرده اعلام انصراف از ارث کردن والان من و برادر میخواهیم به اون مغازه سند بگیریم بنیاد مسکن میگه از دادگاه دستور بگیریم در ضمن پدر بزرگ و مادر بزرگ الان در قید حیاط نیستن لطفا راهنمایی کنید

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را باید به طرفیت بنیاد مسکن تقدیم دادگاه کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۳۰,۰۰۰ تومان

"با سلام"
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی دهید

با توجه ب توضیحات و با عنایت ب انصراف کتبی آنها از دریافت سهم الارث بنابر این بنیاد مسکن بعنوان واگذار کننده ملک موظف ب تنظیم دادخواست جهت تنظیم سند و صدور آن میباشد

سلام
با توجه به توضیحات فوق، وراث با تقدیم دادخواست الزام به تنظیم و صدور سند به طرفیت اداره مسکن می‌توانند به خواست خود برسند .

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. جنابعالی و برادرتان و یا ورثه آن مرحوم می توانید دادخواست الزام به تنظیم و صدور سند رسمی به طرفیت بنیاد مسکن از طریق دفاتر خدمات قضایی جهت طرح در دادگاه مطرح نمائید تا مورد رسیدگی واقع و حکم مقتضی صادر گردد..
موفق باشید..

وراث با تقدیم دادخواست الزام به تنظیم و صدور سند به طرفیت اداره مسکن میتوانند به خواست خود برسند .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط