🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چه دعوای مطرح کنم که مشخص شود حدود زمین کجاست و با سند تطبیق یابد ؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۰۷۴

سند نسق زراعی مشاعی در دفترخانه از طرف پدرم به اسم بنده صلح شده است
در نسق ذکر شده که مقدار ۲۰ سهم (معادل ۸ هکتار ) از ۸۸۰ سهم از قریه روستای فلان در حق پدرم طبق قانون اصلاحات ارضی انتقال داده شده است و در متن سند هیچ اشاره به محل زمین نشده است هر کارشناسی نشون میدم میگه در فلان روستا زمین داری همین
بنده هم هیچ قول نامه ای در خصوص مازاد برسند ندارم چون تا امروز نمیدونستم در سند حدود و اربعه زمین مشخص نشده و موقعیت جعرافیای و نقشه نداره دفترخانه هم در اثر بی سوادی به ما اطلاع ندادن
حال سوال بنده اینست :
با توجه به اینکه از طرف وراث زمین تصرف شده است
چه دعوای مطرح کنم که مشخص شود حدود اربعه زمین کجاست و با سند تطبیق یابد ؟
من الان خودمم نمیدونم زمینم دقیقا کجاست؟
هر شکایتی میکنم میگن مشخص نیست سند مربوط به اون زمین است یا نه

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است مستندات و مدارک شما بررسی شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

اگر طبق اصول اقامه دعوی نمایید. حتما به نتیجه مطلوب می رسید.

با درود اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

جهت روشن شدن مطلب 'اسناد و مدارک خود را به یک وکیل نشان دهید تا ایشان با ملاحظه و مطالعه ی اسنادتان پاسخ شما را بدرستی بدهد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط