🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چه راهکاری وجود دارد تا پرونده ای که مختومه شده است را مجددا پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۷۸۱

باسلام .حدود 4ماه پیش از کسی ب جرم ضرب وشتم در مکانی شکایت کردم وپرونده روال کاری خودش وطی کرد اعم از نامه پزشکی قانونی و نامه هیات امنا مکانی ک دراون مورد ضرب شتم قرار گرفتم وهمه دال بر مجرم بودن این شخص میدهد شاهدها ب دادیاری احضار شده وشهادت خودشون دادن متاسفانه بااین مدرک وشاهد وپزشکی قانونی امروز متوجه شدم ک پرونده در دادیاری مختومه شد.درصورتی اصلا رضایتی از طرف ما داده نشده وامضایی ندادیم .این راهم بگیم ک تمام پورسه کاری رو وکیلمون انجام میداده ومارو متوجه مختومه شدن پرونده نکرده وحالا چرا دادیاری همچین کارکرده وماباید چ کار کنیم مقصر وکیلمون هس یا روال کار بر این صورت هستش ؟؟؟؟؟وکیلمون ک میگ پروده برگشته تا نظر معاون دادستان داده شه ب نظرتون چرا با این همه مدرک برعلیه این فرد کار ب این صورت پیش رفته ...باتشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب محترم عنایت داشته باشید شما باید به دفتر دادیاری مراجعه و اعتراض خود را کتبا تقدیم شعبه کنید . فلذا توصیه می شود به دلیل اهمیت موضوع با وکلای کیفری یاسا تماس حاصل بفرمائید.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط