🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چه راهی از طریق قانونی وجود دارد که ثابت کنم تمکین همسرم صوری بوده؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۹۴

سلام
همسر بنده مدت شش ماه منزل من رو ترک و به منزل پدری رفته بود به بهانه ی اینکه بنده منزل مستقل ندارم در حالی که در دادگاه ثابت شد که بنده منزل مستقل دارم و رای صادر شد و همسرم به ناچار به منزل بنده برگشت ولی از روزی که برگشته مرتبا توهین و فحاشی میکند به طوری که به کلی من را تحریک میکند و میگوید بیا من را بزن یا از منزل بیرونم کن و مرتبا مواقعی که بنده سر کار میروم ایشان هم بدون مطلع کردن بنده و بدون اذن و اجازه از بنده منزل را ترک میکند به نظر شما چه راهی از طریق قانونی وجود دارد که ثابت کنم تمکین همسرم سوری بوده و با این کارها عملا زندگی نمیکند و میگوید برو طلاقم بده باتشکر

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
بدوا تامین دلیل نموده و با گزارش ۱۱۰ و اسشتهادیه محلی میتوان اثبات کرد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

با گزارش ۱۱۰،تامین دلیل و استشهادیه

با مراجعت همسرتان به منزل مشترک و زندگی مشترک با شما اصل بر تمکین ایشان است . امکان اثبات عدم تمکین با وجود حضور ایشان در منزل مشترک وجود ندارد .

سلام وقت بخیر. اقدام قانونی میتوانید انجام دهید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط